Home Events Special Event Dansens dag – Tango, Salsa, Swing

Dansens dag – Tango, Salsa, Swing

Den 29. april er Dansens Dag! For at fejre denne fantastiske dag har vi i samarbejde med Salsaforeningen og Swing arrangeret dansefest.
Festen vil finde sted i Salsaforeningens lokaler, og vi kan love jer en aften fyldt med musik, dans og sjov. Salsaforeningen vil bringe latinamerikanske rytmer og energi ind på dansegulvet, mens Swing vil sørge for at holde tempoet oppe med deres swingende beats. Alt imens vi kan danse til dejlig Tangomusik.
Fordelingen af musikken vil være 1/3 til hver stilart.

Date

29 apr 2023
Udløbet

Time

8:00 pm - 11:55 pm

Labels

featured-events

Lokalitet

Kansas City
Kansas City Odense, Munkebjergvej 140D
Kategori
Salsaforeningen Odense

Arrangør

Salsaforeningen Odense
Website
https://www.facebook.com/odensesalsa

DJ

  • Fabrice Knecht
    Fabrice Knecht
    Tango DJ

    Fabrice Knecht er en Tango DJ bosat i Odense, Denmark. Jeg spiller Tango Musik til jeres Practica, Milonga, Festival. Jeg har en sikker stil og holder mig udelukkende til traditionel tango musik. Jeg fokuserer på at spille musik som der kan danses til. Som DJ spiller jeg aldrig musik jeg ikke har danset til før selv. Et stykke musik, en Tango der lyder smukt er ikke nødvendigvis også nemt at danse til. Jeg lægger vægt på at spille en kreativ og dynamisk blanding af orkestre fra midt 30erne til midt 40erne. Dertil supplerer jeg med stykker der er blevet kreeret inden og efter denne gyldne periode. til dette objektive valg som er en fast indgroet værdi hos mig kommer det subjektive fornemmelse af dansegulvet.

    Som erfaren tangodanser har jeg selv lært at en god tango dj er essentielt når der skal danses. Selv er jeg kræsen hvad musik angår, og forventer også at de dansere jeg spiller musik til på en milonga, er ligeledes kræsen. Denne udfordring tager jeg op når jeg spiller musik, og igennem erfaring og fortsat læring kan jeg tilbyde høj kvalitet. Min mangeårige erfaring som tango danser giver mig et rigtig godt grundlag til at være tango DJ. Jeg har et veludviklet observerings sans og en god fornemmelse for situationen på en milonga.

  • Forskellige DJ´s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *