Home Events Andet Morbror Tages Tangosalon

Morbror Tages Tangosalon

Dato
februar 2, 2023 19:15 – 22:00

Beliggenhed
Ollerup forsamlingshus

Forfatter
Super User

Beskrivelse
Morbror Tages Tangosalon er for alle, nybegynder som hardcore dansere og er et “familiært værested” med fokus på dans, og imødekommenhed mennesker i mellem. Og du er velkommen til bare at komme og danse, men både morbror Tage og alle os andre, vil så gerne lærere dig lidt bedre at kende. Så skriv til os og lad os feks spise lidt sammen inden vi danser. Det kunne være så hyggeligt.

Salonen holder til i Spejlsalen, Kulturhuset, Ramsherred 4, 5700 Svendborg, hvor du udover at danse også har mulighed for, at spise lidt i Borgerforeningens Cafe. Der vil hver aften være et dedikeret værtspar som vil tage imod gæsterne og som vil være behjælpelig med alt lige fra goddag kram til introduktion til andre dedikerede mennesker.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

23 maj 2024

Time

7:15 pm - 10:00 pm
Kategori
Tango Sydfyn

Arrangør

Tango Sydfyn
Email
info@TangoSydfyn.dk
Website
http://www.tangosydfyn.dk/

Tango Sydfyn er en forening der tager sig af markedsføring, formidling af tangoen (feks i form af udgivelse af folder om tango) samt redskab i forbindelse med søgning af fonde samt offentlige midler ved tangoarrangementer på Sydfyn. Du kan melde dig ind i foreningen, Tango Sydfyn, og være med til at støtte det lokale tangomiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *