Home Events Andet Argentinsk Tango Walk-In

Argentinsk Tango Walk-In

Tidspunkt
31.01.2023 kl. 19.00 – 31.01.2023 kl. 20.00

Sted
Seniorhus Odense

Beskrivelse
Walk-in undervisning er en god mulighed for dem, der er nye til dansen, eller for dem, der har en vis erfaring, men gerne vil genopfriske deres færdigheder. De er åbne for alle og kræver ingen forudgående tilmelding eller forpligtelse. Du skal blot møde op, og begynde at danse.
Mød gerne op med en dansepartner til walk-in.
Under en walk-in vil foreningens instruktører undervise i de grundlæggende trin og teknikker i dansen. De vil også give vejledning i, hvordan man fører og følger, samt hvordan man bevæger sig smidigt og elegant på dansegulvet. Undervisningen er tilrettelagt, så deltagerne kan øve sig og udvikle deres færdigheder med en partner.

Ud over at lære dansen er walk-in også en god måde at møde nye mennesker på. Tango er en social dans, og timerne giver mulighed for at komme i kontakt med andre dansere og skabe en fællesskabsfølelse.

Alt i alt er walk-in i argentinsk tango en sjov måde at lære denne smukke dans på, uden at man føler sig presset. Uanset om du er helt nybegynder eller en erfaren danser, er de en fantastisk måde at forbedre dine færdigheder på og nyde den argentinske tango.

Date

31 jan 2023
Udløbet

Time

7:00 pm - 8:00 pm

Lokalitet

Seniorhus Odense
Kategori

Arrangør

Baila el Tango

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *